Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Uusi kilpailupäivämäärä su 21.11.2021. Keväällä 2021 tehdyt ilmoittautumiset ovat siirtyneet automaattisesti uuteen ajankohtaan, eikä keväällä ilmoittautuneiden tarvitse ilmoittautua uudestaan.

Sunnuntaihin 7.11.2021 mennessä tulleet ja edelleen voimassa olevat ilmoittautumiset näet oheisesta listasta >>

Peruutukset: Mikäli uusi ajankohta ei sovi keväällä ilmoittautuneille, ilmoittautumisen voi peruttaa s-postilla osoitteeseen info@turkurogaining.fi. Peruutustapauksessa maksetun osallistumismaksun voi siirtää eteenpäin johonkin tulevaan Turku Rogaining -kilpailuun tai jos se ei sovi, niin palautamme rahat. Liikuntaseteleillä maksettuja maksuja ei palauteta. Ne voi siirtää käytettäväksi jossain tulevassa Turku Rogaining -kilpailussa.

 


 

Kilpailun jälki-ilmoittautuminen on päättynyt


 

Liikuntaseteli-maksuvaihtoehdot:

1. Smartum-maksu

Kilpailun osallistumisen voi maksaa myös Smartum saldon verkkomaksulla tai kisapaikalla Smartumin seteleillä tai Smartum mobiilimaksulla.

Toimipaikka: Turun NMKY ry / suunnistusjaosto / toimipiste nro 26489

2. ePassi/Sportti

Toimipaikka: Turun NMKY / suunnistusjaosto

Toimipaikkakoodi: 84172

3. Eazybreak

Toimipaikkakoodi: PLF6


Liikuntasetelit ym. vastaavat maksut ovat aina henkilökohtaisia. Maksettaessa liikuntaseteleillä ym. pitää jokaisen joukkueen jäsenen suorittaa oma maksu. Joukkueen maksun voi maksaa myös osittain liikuntaseteleillä esim. siten, että yksi joukkueen jäsen maksaa liikuntaseteleillä ja muut jäsenet normaalisti. Maksaessasi liikuntaseteleillä ym. laita aina ilmoittautumisen lisätietoja-kenttään tieto maksutavasta ja siitä kuka joukkueen jäsenistä maksaa milläkin tavalla.