Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Ilmoittautuminen

Uusi kilpailupäivämäärä su 21.11.2021. Kilpailukutsu päivitetään ja ilmoittautuminen avataan uudestaan myöhemmin syksyllä.


 

Lounais-Suomen aluehallintovirasto on maanantaina 22.3.2021 tekemällään päätöksellä kieltänyt Varsinais-Suomen alueella kaikki sisä-ja ulkotiloissa järjestettävät yli 6 hengen yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ajalla 27.3.-26.4.2021. Tämän johdosta Turku Rogaining Wintersprinttiä ei ole mahdollista järjestää myöskään 12.4.2021. Kilpailua ei peruuteta, vaan se siirtyy marras-joulukuulle 2021. Tiedotamme heti, kun uusi ajankohta on tiedossa. Kaikki ilmoittautumiset siirtyvät automaattisesti uuteen ajankohtaan.

Peruutukset: Mikäli uusi ajankohta ei sovi, ilmoittautumisen voi peruttaa s-postilla osoitteeseen info@turkurogaining.fi. Peruutustapauksessa maksetun osallistumismaksun voi siirtää eteenpäin johonkin tulevaan Turku Rogaining -kilpailuun tai jos se ei sovi, niin palautamme rahat. Liikuntaseteleillä maksettuja maksuja ei palauteta. Ne voi siirtää käytettäväksi jossain tulevassa Turku Rogaining -kilpailussa.


 


 

Liikuntaseteli-maksuvaihtoehdot:

1. Smartum-maksu

Kilpailun osallistumisen voi maksaa myös Smartum saldon verkkomaksulla tai kisapaikalla Smartumin seteleillä tai Smartum mobiilimaksulla.

Toimipaikka: Turun NMKY ry / suunnistusjaosto / toimipiste nro 26489

2. ePassi/Sportti

Toimipaikka: Turun NMKY / suunnistusjaosto

Toimipaikkakoodi: 84172

3. Eazybreak

Toimipaikkakoodi: PLF6


Liikuntasetelit ym. vastaavat maksut ovat aina henkilökohtaisia. Maksettaessa liikuntaseteleillä ym. pitää jokaisen joukkueen jäsenen suorittaa oma maksu. Joukkueen maksun voi maksaa myös osittain liikuntaseteleillä esim. siten, että yksi joukkueen jäsen maksaa liikuntaseteleillä ja muut jäsenet normaalisti. Maksaessasi liikuntaseteleillä ym. laita aina ilmoittautumisen lisätietoja-kenttään tieto maksutavasta ja siitä kuka joukkueen jäsenistä maksaa milläkin tavalla.