Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Ilmoittautuminen

 

26.2.2021

Ilmoittautuminen on keskeytetty toistaiseksi.

L-S aluehallintovirasto on perjantaina 26.2. tekemällään päätöksellä kieltänyt Varsinais-Suomen alueella kaikki sisä-ja ulkotiloissa järjestettävät yli 6 hengen yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset ajalla 27.2.-26.3.2021. Tämän johdosta Turku Rogaining Wintersprinttiä ei ole mahdollista järjestää 21.3.2021. Kilpailua ei peruuteta, vaan se siirtyy eteenpäin.  Uusi ajankohta on haussa ja tiedotamme heti, kun asiasta on lisää kerrottavaa.

 


 

Liikuntaseteli-maksuvaihtoehdot:

1. Smartum-maksu

Kilpailun osallistumisen voi maksaa myös Smartum saldon verkkomaksulla tai kisapaikalla Smartumin seteleillä tai Smartum mobiilimaksulla.

Toimipaikka: Turun NMKY ry / suunnistusjaosto / toimipiste nro 26489

2. ePassi/Sportti

Toimipaikka: Turun NMKY / suunnistusjaosto

Toimipaikkakoodi: 84172

3. Eazybreak

Toimipaikkakoodi: PLF6


Liikuntasetelit ym. vastaavat maksut ovat aina henkilökohtaisia. Maksettaessa liikuntaseteleillä ym. pitää jokaisen joukkueen jäsenen suorittaa oma maksu. Joukkueen maksun voi maksaa myös osittain liikuntaseteleillä esim. siten, että yksi joukkueen jäsen maksaa liikuntaseteleillä ja muut jäsenet normaalisti. Maksaessasi liikuntaseteleillä ym. laita aina ilmoittautumisen lisätietoja-kenttään tieto maksutavasta ja siitä kuka joukkueen jäsenistä maksaa milläkin tavalla.